haiku

5 + 1 kterou jsem si nemohl odpustit.
» autor: panK.
ráno u vody
labuť pod křídlem hřeje
pět šedých mláďat

v meandrech říčky
nízko nad hladinou
letí ledňáček

kampak poletí
padáček z pampelišky
- to jen vítr ví

po kmeni vrby
šplhají dva roháči
je horko na boj

je po výlovu
rybář duhu nevidí
brodí se blátem

konečně broukem
řekl si Řehoř Samsa
už nejsem larva
Tipů: 15
» 09.04.24
» komentářů: 4
» čteno: 40(10)
» posláno: 0


» 09.04.2024 - 15:54
Ani Bašó by se za tohle nestyděl.
» 09.04.2024 - 19:40
Pěkný :-)
» 10.04.2024 - 06:07
Ono to není lehké...st
» 10.04.2024 - 08:36
Člověk tu harmonicky propojuje svůj vnitřní lidský emocionální svět s přírodou. Krásné.

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Harta | Následující: O přátelství

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.