Haiku

Sbírka by se mohla jmenovat třeba Čas sakury...
» autor: panK.
měsíc se chytil
do sítě větví stromů
rybáře noci

hladina řeky
unáší spadený list
přímo k peřejím

rozkvetlá lípa
voní jak nektar a med
zpívá křídly včel
Tipů: 12
» 18.03.24
» komentářů: 4
» čteno: 37(8)
» posláno: 0


» 18.03.2024 - 09:05
Pěkný :-)
» 18.03.2024 - 16:23
Vyzařuje...
» 18.03.2024 - 18:45
Květy sakury
dokáží změnit milou
na svůdnou gejšu
» 26.03.2024 - 18:30
st ti

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: haiku | Následující: Harta

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.