Sonet stále žije

pokus o italský sonet, spíš sranda
» autor: René Vulkán
sonet stále žije
a kdo tvrdí opak
ten se trapně proflák
za okraje poezie

zřejmě nečet hlupák
díla zdejších sonetistů
broušená jak z ametystu
nechal si je na pak

pravý důvod vidím v tom
že ty tvůrce nemá rád
jejich tvorbu zadupává

takže je to vlastně v ňom
neumí být kamarád
hraje si na páva
Tipů: 18
» 25.02.24
» komentářů: 3
» čteno: 64(14)
» posláno: 0


» 25.02.2024 - 08:23
Tak tak ;-)
» 26.02.2024 - 06:35
Připomíná mi to Járu Cimrmana, při jeho pokusu vyrobit zlato z cigaretového kouře, jen aby ostatním ukázal, že tudy cesta nevede. /Autor ?/.
» 26.02.2024 - 08:36
Vojta:
Ano, právě Cimrman a jeho osvícené úsilí, mi byli vzorem.

PS
Nevím, co znamená - /Autor?/

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Dneska večer | Následující: Na dně

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.