Haiku

Asi bych se teď moc vrtal ve svém nitru a to se mi nechce. Snad proto se mi špatně píší haiku, tak se vracím k těm starším. Už se prostě těším na jaro.
» autor: panK.
krajina v dešti
jako děvče promoklé
odhalí svou tvář

nad stébly trávy
poletují světlušky
noc je plná hvězd

osamělý pes
štěká kdesi daleko
měsíc zakryl mrak

září hroty vln
když slunce večer zlátne
rákosí šumí

ráno na řece
loví čiperný skorec
mlha už stoupá
Tipů: 20
» 20.01.24
» komentářů: 2
» čteno: 66(11)
» posláno: 0


» 21.01.2024 - 18:00
1
Každý malý příběh se rozrůstá před očima čtenáře.
» 23.01.2024 - 16:41
..líbí

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: haiku | Následující: Spolu

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.