Báseň

» autor: René Vulkán
Vcítit se do prostoru
prázdného papíru
A3 na míru
297 x 420
shora dolů
slova ztrácet
smát se s nimi
nebo zvracet

Být básní klidně nemocen
jen ať jsou v ní emoce
Tipů: 16
» 05.01.24
» komentářů: 3
» čteno: 79(10)
» posláno: 0


» 05.01.2024 - 17:28
1
é-moce (čtenář jest zapocen)
někdy jak v pekle
jindy jak v nebi...těžko to přebít
:)
» 06.01.2024 - 14:14
To je jakoby si maloval do prostoru slova
» 06.01.2024 - 21:50
Esté

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
« jméno
« heslo
» Registrace
» Zapomenuté heslo?
narozeniny
JHB [11]


© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.