Ad Rady, kterých nahusto se tu dole /rádo dává pozemským poetům

» autor: Zeanddrich E.
Ad Rady, kterých nahusto se
tu dole /rádo dává pozemským poetům
, ..., td.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::



Ekonomická (ale i jiná) základna Tvé činnosti nejhlavnější/ se zvenčí/ klidně
může jevit býti tenkou (a ještě tenčí), pozemský človíčku; – věř

ale /více svému Hlasu uvnitř (tzn., hlasu tzv. intuice) - ta /
o nebeské Smlouvě a Tvých úkolech, td. /toho ví nepoměrně více...).
Tipů: 6
» 16.11.23
» komentářů: 1
» čteno: 100(7)
» posláno: 0


» 21.11.2023 - 16:36
ba také věřím jen svému vnitru :_)
ST

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.