Básně LSH

Nezaměnit za LSD.
» autor: Psavec
Lásce mnoho veršů skládám,
samé něžné básničky.
Touhy srdce vždy tam vkládám,
pro dívky i babičky.

Sex v mých rýmech též se líbí,
vždyť on patří k životu.
Muži jsou přec škodolibí,
oceňují nahotu.

Humorné ty moje básně,
ze smíchu jsou perličky.
Když se líbí, je mi krásně,
stačí úsměv maličký.
Tipů: 16
» 20.05.23
» komentářů: 4
» čteno: 112(12)
» posláno: 0


» 20.05.2023 - 15:15
:-)
» 20.05.2023 - 15:15
:-) :-))
» 20.05.2023 - 19:42
Super.
» 25.05.2023 - 20:09
Usmívám se až na záda, jak je to básnění miloučký ;-)

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Erotické masáže | Následující: Když je smůla

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.