Velká tučná báseň

13. 4. 2023
» autor: Alexandr Rakita
Vrátit se k poezii
k psaní
jako k probuzení ze sna do reality,

kde se mi zdálo,
že jsem těm buchtám měl dokázat,
že jsem se líbal s Bárou Basikovou ..

říkám jim:

„Podejte mi pero a já to sepíšu,
abyste mi uvěřili“!

Neskrývám nic do metafor
duše poety vystřelená jako konfety

potáhnu z imaginární cigarety
fantomová bolest abstinenta

protože mi poezie vyhovuje
vším, co v ní je
ta geometrie
a pravda sedřená až na atom
Tipů: 8
» 13.04.23
» komentářů: 1
» čteno: 101(8)
» posláno: 0


» 13.04.2023 - 19:56
Líbí se mi poezie

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Suvenýry z Kapverd | Následující: Egypt

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.