BÁSNĚ JSOU TICHÉ MILENKY

Rozšíření komentáře pod dílem na: https://www.libres.cz/dilo/159291-sklenenky/ (autora divoženka1)
» autor: Špáďa
Básně jsou tiché milenky
hlazení glazé rukavic
lahodný nápoj do sklenky
světlo i závan vonných svic

Básně jsou vzácné milenky
toužebné shůry zjevení
záchranné lano z propasti
všechno mé co chci, když není

Básně jsou drahé milenky
do mozku výplach očistný
žeton od fitek po šenky
před strachem ventil pojistný

Básně jsou nahé milenky
osuška na víc použití
palubní lístek do slasti
průvodce cestou k dožití
Tipů: 16
» 13.01.23
» komentářů: 10
» čteno: 158(16)
» posláno: 0


» 13.01.2023 - 08:29
Už komentář byl skvělý a básně si toto krásné vyznání zaslouží.Jsem ráda ,že to někdo cítí stejně
» 13.01.2023 - 09:11
divoženka1:
Děkuji ještě raz za souznělý názor, konvalinko.
» 13.01.2023 - 11:04
tvá poetická strana
ST z rána:-)
» 13.01.2023 - 11:05
no a máš to tam 2x :-)
» 13.01.2023 - 12:29
Bezvadný!
» 16.01.2023 - 17:01
zenge:
Děkuji za křížek v dvojtipu u sázky,
v životě kdo z nás dvou dýl přečká bez lásky.
» 16.01.2023 - 17:04
Dota Slunská:
Všechny ty milenky v žití jsou bezvadný!
Bychom bez nich byli snad téměř bezradní. :-D

A díky nejen za nákuk.
» 17.01.2023 - 00:07
Básně jsou tiché milenky
vykouknou občas z květináče
křehoulinké oddenky
... a narazí na spáče
» 18.01.2023 - 17:47
René Vulkán: Ano, díky, i tak se to někdy přihodí...
» 13.09.2023 - 10:03
super, cítím to naprosto stejně. Dík!!!

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: NERUDO, OD UREN! | Následující: DVĚ VLNY V JEDNÉ ŘECE

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.