Dostih

» autor: nikdo známý
život jak klisna

v prudkém trysku

vybírá další zatáčku

a já

na špičce obelisku

snažím se přežít

miláčku

v tom běhu dní

jak před Taxisem

jen tepe duše zpocená

a já

poslední

zmatený jsem

netuším, co to znamená

tribuny šílí

vzduch jen duní

světlo jak bič a vzduch jak tůň

a já

v tu chvíli

těžce funím

jak starý dostihový kůň
Tipů: 9
» 08.01.23
» komentářů: 2
» čteno: 102(7)
» posláno: 0


» 08.01.2023 - 10:07
Života běh...
skvěle napsáno!
» 08.01.2023 - 13:21
Lilith: děkuji

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: pršelo | Následující: za hranou noci

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.