Báseň pro dnešní den, který kamsi zmizel, jako sen

:-)
» autorka: kozorožka
Černá tma se na zem snesla
Pod její tíhou duše skleslá
ke snům utíká se
K jejich světlu
K jejich kráse

Denní snění,
noční bdění,
vše se v touhu mění
Z tíže světa
duše vzlétá
Láskou se souží,
hvězd se dotknout touží

K nebi vzhůru duše vzlétá,
vidí všechny krásy světa
Jarní květy vůkol voní,
Májový déšť slzy roní

Pak se vrátí do těla,
necítí se ale celá
Vrací se do nebe,
pro kousek Tebe

Uloží jej na nejlepším místě,
kde je srdce,
dobré, čisté
Tipů: 8
» 02.01.23
» komentářů: 0
» čteno: 109(8)
» posláno: 0


Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Tobě | Následující: Siréna
« jméno
« heslo
» Registrace
» Zapomenuté heslo?
nováčci
intuista
narozeniny
Gándhí [8]


© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.