Potkala báseň

Malování síly 2022
» autorka: Besinka
Byla v prachu a umírala.
Báseň jí řekla, aby vstala.
Byla odsouzená,
báseň jí obhájila.

Ta jediná krví proudila.
Teď povstala,
aby jí to vrátila
v dobrém světle víry.

Klečela před ní v citu díků
a slzy dala do kapesníků.
Ona jí objala a při životě držela.

Dala slova, aby se neoběsila.
Ona jediná a důvěrná.
Láskyplná.
Tipů: 8
» 29.11.22
» komentářů: 5
» čteno: 143(9)
» posláno: 0


» 29.11.2022 - 20:27
Má to kvalitu jako celek, několik málo pasáží není tak silných.
Doporučoval bych udržet úsečnost

Byla v prachu a umírala - Byla v prachu, umírala.

Místo - neoběsila jestli nedat - žila a to proto, že neoběsila má mnoho slabik a verš tak přijde o tempo.

Dala slova aby žila
» 29.11.2022 - 20:49
René Vulkán:
Děkuji. Já psala a nepřemýšlela. Bylo to jenom, abych si ulevila. Bylo mi smutno. Hodně smutno.
» 29.11.2022 - 21:41
René Vulkán: určitě to musím někdy přepravovat.
» 30.11.2022 - 01:34
na to, že jsi psala a moc nepřemýšlela, je to skvělé a svědčí to o talentu
» 30.11.2022 - 05:01
René Vulkán: děkuji moc.vazim sí tvých slov.

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Vánoční kaktus | Následující: Růže

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.