Když napíšu báseň

Starší, nejméně 8 let
» autor: Alexandr Rakita
Začal jsem psát písně ve třinácti,

poezii v šesnácti

s dlouhými pauzami jsem se k tomu vracel a vracel znovu a znovu

je to otázka cti.

Když napíšu báseň,

je to jako ostrý komik, který hýří vtipem.

Skutečný boj v první frontě.

Když napíšu báseň,

je to zasloužené ticho po práci,

úleva po zácpě,

pět čísel výplaty na bankovním kontě.

Když napíšu báseň,

je to charismatická krásná dívka,

co voní celým bytem.

je to nekonečný den

v létě

které si pamatujete z dětství

Láska na první pohled neexistuje,

protože když jsem objevil slovo,

vyřkl první hlásky,

napsal první písmena,

netušil jsem, že půjde o můj nejdelší vztah.

Jak moc to pálí, bolí a štípe,

když napíšu báseň…

Dnešní záchvat grafomanie

mě stál pět písní,

jednu slohovou práci

A

nespočet básní.


Dobrou noc.
Tipů: 8
» 08.01.22
» komentářů: 3
» čteno: 199(8)
» posláno: 0


» 09.01.2022 - 11:23
tajemství přírody.
potěšilo mne jak píšeš , že není láska na první pohled, že báseň má tolik variant v jediném slově , že láska slova je tu stále přítomna. Krásné.
» 09.01.2022 - 17:29
Libí se mi
» 09.01.2022 - 21:13
tajemství přírody: Děkuju!

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Dnešní den | Následující: Zpět do reality

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.