Cvičná báseň po sto letech úpadku

Napsáno v 2014 po poslední (dosud úspěšné) léčbě v chráněném bydlení.
» autor: Alexandr Rakita
Hrdina se ocitnul v novém městě

Morava, srdce plesá radostí ...

Nejisté dny, osamělé noci

mě nutí vrátit se k poezii

přece protože to znám ...

Abstinujíc od drog, nechtíc i od sexu

nemravně pozoruju ty nohy, zadky,

vlasy, cítím parfémy, slyším podpatky

tap tap tap

legíny, kabelky, kožené sukně a mládí

v srdci Olomouce.

Oproštěn od pózy, trpím

a

snažím se na ty kundičky nemyslet,

říkat si, že bude líp

ale nevím, ty jejich

mrduchtivé oči se mi propalují

do duše a já se vracím

k psaní o ženských

bez ženský ..

jako ve staré dobré pubertě

před drogami a kurvičkami v klubech

a ústavy a zločinem..

Cyklické opakování moudrosti matek.

Zvon zvoní, útlum se nedostavil.

Jiskření v mém mladistvém prostopášném kolosu hvězd.
Tipů: 3
» 05.01.22
» komentářů: 2
» čteno: 206(6)
» posláno: 0


» 09.01.2022 - 09:54
Zřejmě hodně autentické.
» 09.01.2022 - 21:13
Helen Hadar: Píšu jedině autenticky :-)

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Odpověď Bukowskimu | Následující: Dnešní den

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.