Morbidní báseň

Covid na nás utočí čím dál víc, stoupají počty nemocných a co je horší, také úmrtí.
» autor: Psavec
Říkají nám mnozí mladí
že jim roušky tuze vadí
milostné jim hrátky ruší
to pak srdce těžko buší

Těžko buší, kazí chutě
covid útočí moc krutě
též vidím úsměv na líci
jak radují se hrobníci
Tipů: 18
» 14.11.21
» komentářů: 6
» čteno: 344(12)
» posláno: 0


» 14.11.2021 - 17:28
Je to těžké pro všechny období.
» 14.11.2021 - 20:03
když teď pomřem
hrobníci si huby namastí
však dostanou se do pasti

za pár let nebude koho pohřbívat
a budou mít hlad
» 15.11.2021 - 05:37
Říkám i já
ač nejsem mladá,
že mně rouška dusí
nejsem na ni nastavená
bolí mně z ní v duši
» 15.11.2021 - 10:38
Přečti si Georgijské kameny.
» 16.11.2021 - 17:58
1
Kdyby šlo jen vo roušku,
ale když to vypukne... brrr
plíce zcvrknou se či bouchnout chtějí
a kašel dusí k počurání
nikdy více!!! hajzl covidový
vím svý
potem horečky proplout postelí...
» 12.12.2021 - 02:26
lepší myslet na mládí nebo se tak cítit než na hrobníky a v lesích covid vubec není tam to da člověku aspon jistotu

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Večerní trapas | Následující: Ženy v práci 1

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.