Poezie

Napsáno 7.11.2021
» autor: Alexandr Rakita
Básně romantiků
verše cvrlikající
prsty na klávesnici
jako pohyby štětcem
plocha jako plátno
slova jako barvy
klišé jako mýtus
dirigent muchlající se se symfonií
nehynoucí vášeň
kluka, který objevil
psací stroj na půdě
kniha přečtená za chůze
ani nevychladla
vzájemné vzplanutí
zhrzená láska
jménem poezie.
Tipů: 10
» 07.11.21
» komentářů: 3
» čteno: 225(10)
» posláno: 0


» 08.11.2021 - 15:50
Vítej tady ;). Povedenej výkop!
» 09.11.2021 - 12:20
Sašo libí se mi poezie v tvém kabátě
» 09.11.2021 - 14:42
Děkuju velice, mám toho na skladě víc, nicméně uveřejňuju postupně od nejnovějších po nejstarší a postupně sem přijdou více ostřejší, vulgárnější věci, tak předem prosím o prominutí :D

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Následující: Žlutý papír

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.