Báseň se rodí

Z šuplíku pro vás.
» autorka: Besinka
jako miminko.
Povídá si se mnou
a říká mi maminko.
Je zvědavá
a milovaná.
Šumí a šumí
od pradávna.
V heslech bez pout
prosvítí kout
dá nám obout
a dout a dout.
Chce i kolébat.
I si hrát
a pak v jednom dechu
od noci do úsvitu
spát a spát.
A hlásky čarovat.
Tipů: 5
» 23.08.21
» komentářů: 6
» čteno: 239(5)
» posláno: 0


» 24.08.2021 - 16:50
..to čarování je fajn..
» 24.08.2021 - 17:40
Květka Š.:
Moc děkuji, Květuško.
» 25.08.2021 - 01:01
Závidím Ti, jak to z Tebe jde. Jako miminko.

Nemám takové štěstí.
Ze mne to lítá jako zvratky.
» 25.08.2021 - 02:58
M.A.Rek:
Já moc ráda čtu chválu a Tvoje moc ráda čtu.
» 26.08.2021 - 14:38
čarovné fluidum nese básnička...
» 26.08.2021 - 18:47
raďo:
Děkuji moc a přeji krásný večer.

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Bylo mi šestnáct | Následující: Chtěla bych

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.