Báseň je mi vším.

Z šuplíku 2021.
» autorka: Besinka
Báseň je snídaně.
Mává oddaně.
Zahřeje i se usměje.
Dodá sílu bez stroje.
Je srdce, které maluje.
V barvách bez stínů.
Láska zamává slovy
a nic nebolí.
Báseň život má.
Je dechem i
bolest přikrývá.
Píšu jsem to já.
Nepíšu.
Jsem mrtvá.
Báseň je potrava.
K životu sestava.
Je všechno.
Co zůstává.
Tipů: 5
» 11.08.21
» komentářů: 6
» čteno: 222(5)
» posláno: 0


» 12.08.2021 - 16:16
:-) básník si své dílo
nezarámuje
on má obraz
jenom v básnění.
» 12.08.2021 - 16:25
Květka Š.:
Děkuji za čtení i připojení. Květuško.
» 13.08.2021 - 17:49
básník si své dílo nezarámuje.. to až čtenáři.. mohou ho převzít do svého srdce..
» 13.08.2021 - 19:02
blue:
Máš pravdu. Moc děkuji.
» 14.08.2021 - 17:43
Besinka: vím protože se mi to už párkrát stalo :)
» 14.08.2021 - 21:27
blue:
Děkuji za napsání a hezký večer.

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Až se probudíš. | Následující: Jdu na vlak.

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.