Jarní poezie

O prvním kvítku jara
» autor: M.A.Rek
Kdo se těší na jaro?




Již opět z jara vykvetl
první, druhý, třetí raný květ
na louce vonící,
a věneček jak z květů spletl
z mámivých slůvek a vět
a ze slov verše,

a děvčeti hlavu jimi popletl
za svitu luny, kdy svádět
jde lehčeji
než souboj, když život šedl,
se sebou samým svádět,
a nevyhrát.

Tak stalo se, že té noci jí dovedl
na ráje práh, jen si domyslet,
jak na louce té...

... v ranní rose krůpějích,
za zpěvu řeky v peřejích,
v bledém luny přísvitu,
už blůzku stáhni si tu,
kde svit světlušek se tetelí,
zalehla jarní kvítek prdelí.
Tipů: 15
» 11.02.21
» komentářů: 7
» čteno: 542(8)
» posláno: 0


» 11.02.2021 - 09:58
Už aby to bylo!
ST
» 11.02.2021 - 12:56
A z kvitku jara placka se stala
» 11.02.2021 - 13:10
A jaro je v p....
» 11.02.2021 - 16:02
...ten kvítek se z toho vzpamatoval...
» 13.02.2021 - 18:12
To je bezvadnózo romantiko poezie.
Ten konec mne dostal... jůůů
Měl by jí za to na tu prd... naplácat... ;-)
Však voni kvítci vykvetou určitě jiní a jaro bude, i když asi zase omezený... uf
» 14.02.2021 - 10:40
jaro vrať se!
st
» 14.02.2021 - 18:05
zenge: vavaoko: Psavec: Lilith: Květka Š.: divoženka1:
Díky Vám všem s přáním, ať už je konečně pod a ne v. ;O)

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Vločky bílé | Následující: Pominutí

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.