Krásně vyprchaná báseň

pro radost... ;+))
» autorka: Lilith
Sloka vyprchaná jak ze šampaňského bublinky
mňamózní bohémství ponechané své náladě

Bubliny bloumající nad hladinou rýmů
baletně roztančená báseň v piruetách zamyšlenek
na písmenkových špičkách

Slova laškovně šmátrající do nitra duše
i povrchně hlazená životem
kouzelná jak klobouk bez králíka
aforismy v hopsavém vytržení heboučkých tlapek
skládajících slova k sobě jak zdivočelý hrad
flitrový padací most pro radost

„Jen vejděte poetičtí hosté!
Vtančete do barev slovního víru!“

Kouzelný klobouk má však díru
kterou verše vyprchají jak bublinky ze sklenky
prostě mňamózní bohémství ponechané své náladě

;-)


.
Tipů: 12
» 11.01.21
» komentářů: 8
» čteno: 370(8)
» posláno: 0


» 12.01.2021 - 07:44
Nechceš si otevřít kloboučnictví, Lil? :) Úplně slyším jak ten klobouk syčí a perlí. :) Je mi jasné, proč tam bílý králík není, protože se stihl zpumprlíkovat. :)

ST+Z :)
» 12.01.2021 - 09:27
ST
» 12.01.2021 - 15:52
Kajuta: Velikózní díkovník ti, milý poeto ;-) Tys ho odhalil... hihi ;-)
» 12.01.2021 - 15:53
vavaoko: Díkuji moc :-)
» 13.01.2021 - 13:48
ST pro Lili...
» 13.01.2021 - 18:36
Květka Š.: Kujuuuuuu! :-)
» 14.01.2021 - 00:34
Po čase ST.
» 14.01.2021 - 16:00
Psavec: Kujuuuu moc :-)

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.