Pod duchnou

Vykopírováno ze soutěže. Koherentní story se z palindromu nevyklube každý den. Za vším byla přitom jen snaha vybruslit ze slov "pod duchnou" ;). --- Tento příběh svatební cesty kolem Kaspického moře začal nadějně. Bohužel, byl zhacen v první zatáčce. Nepomáhá klení, nepomáhá křižování viníka nehody, milou do sedla nenavrátí obrácení toku času ni písmen. Pořadové číslo 24.
» autor: Gándhí
Má, sedej na moto.

Remíza — raněn ramenem krutě : tuhá vdaná.

Klečí pod duchnou on, chud. "Do píče..." lká.

Nad váhu tě, Turkmene, marně, narazím.

Erotoman jede sám.
Tipů: 6
» 11.12.20
» komentářů: 5
» čteno: 377(12)
» posláno: 0


» 15.12.2020 - 11:45
to nechápu jak se dá vymyslet
» 15.12.2020 - 12:51
René Vulkán: to právě nevymyslíš ;). Respektive vymyslíš první slovo, tam jsi ještě svobodný. Pak už ti to nutí čeština. Tak třeba... vezmu "René", obráceně éner... jak to zakončit? ... Terén ..er = René ret, přebývá er, co s tím? Erb, Erár, erot... a tak dále... Když to nikam nevede, terén smažu, a zkusím jiné slovo končící na én(e,r)... Bazén???René zab... ...lila bazén. Erb René zabalil... z toho by se mohlo něco dovyklubat ;)
» 15.12.2020 - 16:49
zázrak!
» 19.02.2021 - 15:23
Postupy tvorby palindromů mohou být různé, většinou mě inspiruje krátká palindromní sekvence ve čteném textu, jež mně padne do oka a usídlí se v mozku a již se pak snažím na obě strany symetricky rozšiřovat. Méně častěji začínám tzv. od konců než od středu.
Velkým oříškem je vytvořit palindrom na zadané slovo a ještě větším na zadané téma, jež dostanu chuť zkritizovat nebo "zchválit". (Úmyslně píšu se "z", ve smyslu do úmoru vychválit, pochválit, chválením zdecimovat, byť tento tvar slova spisovná čeština nezkodifikovala.)
» 19.02.2021 - 15:49
Špáďa: dík za nedecimující návštěvu ;). Mě na tom hlavně baví to, že ta scestí kam nutnost symetrie svádí, skýtají nečekané zvraty záměrů, vtípky, fantaskní bizarnosti a vůbec místa kam bych se jinak nepodíval. Takový jazykový geokešink ;).

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Pijte serotonin | Následující: Nasaj jasan

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.