Básnění ze snění

Skončilo to jako úplně něco jinýho než jak to začalo.
» autor: Veršúvánek
První verš a ten hned za ním,
ty mi jdou docela snadno.
U dalších už pro rýmy
musím sáhnout na dno.

No a je to tady zase.
A tak ze dna táhnu "prase".
I když v každém nočním čase,
zdá se mi o jeho mase.

O řízku vepřízku,
ne, nemám obřízku.

O ovaru, o koleni
na to rým snad vážně není.

(Je, já vím, třeba - tuleni,
co zapomněli holení
a teď mají bolení
pravé kosti holení.)

Tak zkusíme o koleně
co chutná i Aleně.

Prý se dá si nechat zdát i o kolenu.
A teď už je to na Pulitzerovu cenu.
Tipů: 0
» 19.11.20
» komentářů: 0
» čteno: 363(5)
» posláno: 0


Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Punkáči | Následující: Mikuláš

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.