Poetoterapie

» autor: Jan Bartek
Tak prosím, račte dál
Dveře jsou rozevřené

Sedněte, kam jen libo je
Začíná má "Poetoterapie"

Tady se nelže
Tady se neblafuje

Nic se tu neschová
Nic se tu neukryje

I takhle jde žít
I takhle se žije
Tipů: 0
» 02.05.20
» komentářů: 1
» čteno: 382(4)
» posláno: 0


» 03.05.2020 - 01:57
ttragelaf
četl jsem několik listů zpátky
líbí se mi zejména "Mlha"
ale i jiné texty

je to "Tvá poetoterapie"

a to je dobře, pokud se to tak jmenuje

občas vezmu do lodního kufru
pilu, kladivo, hoblík, hřebíky,
šroubovák, dřevo a vezu
k Sáše a tam si zkoušíme uříznout špalek,
zatlouct hřebík, něco zašroubovat
..... neříkám tomu terapie

terapie to není - prostě jen zkoušíme
rukama něco dělat -a pokud by z toho něco
vyšlo, pak je to už práce ...

pokud složíme rým - složíme rým .. to je vše

mysím, že jsi něco složil - to není terapie

Ty jsi něco napsal, něco to říká. To není terapie.
To je práce.

Ale to říkám já, takže tomu nevěř.

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Projev 46. | Následující: Nechám čas plynně běžet

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.