Charles Bukowski: Tvrdí hoši píšou básně

» autor: pavel 3,14159
Charles to věděl, myslel to dobře
Když muž básní, hladí zuby kobře

Jed emocí
Prudký jed co dusí
Jed bolístek a nemocí
Co srdce zkusilo a zkusí

Malá kapka jedu
Nacpe jí muž do náhledu
Do vězení
Udělaného z veršů

A teď to, vole skryj
Za velké hrubé dlaně,
vousy, nadávky, za bitevní pláně
A ty se cite, vpij.
Tipů: 8
» 21.01.20
» komentářů: 6
» čteno: 453(9)
» posláno: 0


» 21.01.2020 - 17:34
byron
Výborně napsané...
ST
» 21.01.2020 - 21:43
To je doST dobrý. Líbí se mi.
» 22.01.2020 - 18:39
ttragelaf
ST
brilantní

(https://www.youtube.com/watch?v=MyqbdwZZ40Q)

Factotum vyšlo na CD - snad i s českým dabingem
nebo titulky- je to film o Bukowskem)
» 22.01.2020 - 22:06
nevím jestli tvrdí hoši, ale Ti odvážní ano...
výSTižně naspáno..
» 24.01.2020 - 07:44
ST
» 24.01.2020 - 21:13
JO. Představuju si, co by ti na to asi řekl....ale co....
JO! ST

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Dál | Následující: Smrtelná dávka

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.