Čas plných střívek ...» autor: libour |
Z Damoklova meče,
máslo teče.
Z uťatých hlav,
plných střívek.
Čas se vleče,
nic neuteče.
K bravu brav,
na rypáčku vřídek.
U korýtka v kleče,
šlichta po bradě teče.
Stébla lučních trav,
tak vykrkat a klídek.
máslo teče.
Z uťatých hlav,
plných střívek.
Čas se vleče,
nic neuteče.
K bravu brav,
na rypáčku vřídek.
U korýtka v kleče,
šlichta po bradě teče.
Stébla lučních trav,
tak vykrkat a klídek.
Tipů: 9
» 06.11.19
» komentářů: 12
» čteno: 463(11)
» posláno: 0
» nahlásit
» 06.11.2019 - 23:54
Já jsem se na tvoje dílko nevykrknul a krknul...pardón, kleknul...sakra, chci říct kliknul... (smajlík střeva)
» 07.11.2019 - 00:35
Ringo: :-) děkuju za zastavení...vždy mě Tvé komentáře donutí k zasmání.....a to je moc fajn.....
» 07.11.2019 - 17:25
byron
Před chvílí jsem se nacpal uzeným k prasknutí...a teď čtu tohle...:-))).
ST
ST
» 07.11.2019 - 17:53
ttragelaf
střívka připomněla mi tu holandskou fabriku
v Krkonoších
kde pracujete ve sterilním skafandru v 40-50 st C
abyste oddělili povázku od sliznice
povázka - to jsou ta střívka
do kterých pak dává
pře uzením maso aby vznikly
párky, salámy, buřty, jitrnice
a tak
kdo tam pracoval
říká
šílená práce
ST
v Krkonoších
kde pracujete ve sterilním skafandru v 40-50 st C
abyste oddělili povázku od sliznice
povázka - to jsou ta střívka
do kterých pak dává
pře uzením maso aby vznikly
párky, salámy, buřty, jitrnice
a tak
kdo tam pracoval
říká
šílená práce
ST
» 08.11.2019 - 00:29
ttragelaf: není tedy co závidět....ale i tak ze mne vegan nebude :-D děkuju.....
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Zbudou jenom kosti ... | Následující: Řešeto