ten pocit když čtu svý starý básně

pro tu holku co je psala: buď silná, bude to dobrý
» autorka: nikaroov
verši roky starých básní
pročtu se do srdce malé hloupé
holky
a úplně ji vidím před očima
a úplně vím co v danou řádku cítí
všecky
ty
smutky

a nad hlavou mi pluje všecko o čem sní
s někým se smát
a cítit se doma
být chtěná přitom svá
a prostě jak tak mladý holky chtívaj
trochu lásky
a jak to u těch větších bývá
na kterou dělaj
že nevěří

tak ji to bolí a slzy z těch básní
jsou i na mě příliš slané
tak ji chci obejmout a říct
nesmutni
vydrž
bude líp

až z veršů skočím zpátky do teď
poskočím ještě kousek k tobě
s vědomím že můžu povědět

že už asi náhle věřím
že se cítím svá a chtěná
směju se, ty jsi moje doma
prostě všecko
o čem sním
Tipů: 11
» 22.10.19
» komentářů: 6
» čteno: 449(12)
» posláno: 0


» 23.10.2019 - 13:14
Hazentla
Musím říct, že mne tato báseň inspirovala k tomu, že jsem si přečetla některé své opravdu staré básně...
Myslím si, že třeba ty, co jsem psala o Tomáši Řepkovi by mu dneska ve vězení mohly udělat radost :D
Hrozný, jak se ty časy mění.
» 23.10.2019 - 16:53
byron
ST
» 23.10.2019 - 20:48
ST***, vyznání z nejopravdičtějších
» 24.10.2019 - 14:19
ST
» 24.10.2019 - 16:25
ST.
» 13.04.2020 - 11:19
To je moc hezká báseň takový upřímný holčicí deník

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: jemnost koloběžková | Následující: vztahání
« jméno
« heslo
» Registrace
» Zapomenuté heslo?
online
1 skrytých [1]


© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.