Pvrá Báseň

» autor: stevov
tu sú moje prvé riadky
píšem ich a ani neviem
ako začať tieto riadky
ale viem že veľmi chcem
ale čo vlastne chcem
to ani sám neviem
asi iba chcem aby
niekto čítal moje riadky
o živote okolo mňa
síce táto báseň nie
je ako od spisovateľa
ale je úprimná zo mňa
Tipů: 7
» 09.07.19
» komentářů: 7
» čteno: 438(11)
» posláno: 0


» 09.07.2019 - 20:12
Zdravím, rozhodně zajímavej začátek, ST ;)
» 09.07.2019 - 20:17
Ďakujem :)
» 10.07.2019 - 11:40
vítej, vďaka za uprímnosť a ST pro povzbuzení ;)
» 10.07.2019 - 14:11
dakujem :)
» 10.07.2019 - 17:02
byron
Fajn začátek. Trochu zbytečně opakuješ slova, ale dobrý.
Dám Tip.
» 10.07.2019 - 17:18
Třeba se časem rozepíšeš. Buď tak, že si budeš vymýšlet, nebo tak, že pestře a košatě popíšeš, co cítíš nebo co jsi prožil.
A vítej!
» 12.07.2019 - 01:00
ST na uvítání.

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Následující: moji ľudia

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.