Život nie je poézia

...
» autorka: annav
Život nie je poézia ale próza.
Je v ňom smiech, radosť, šťastie, hrôza.
Život sa s človekom nemazná.
Urobí si z neho génia, šaša, blázna.

Dlhý život je od života trest.
Sedí na pleciach človeka a dá sa ním niesť.
Hrozný života manifest!
-------------------------------------------------------

Tajomstvo túžby žiť je v motivácii.
Kto stratí jej niť je v seba rezervácii.


Anna Vodičková
Tipů: 6
» 19.05.19
» komentářů: 5
» čteno: 463(10)
» posláno: 0


» 19.05.2019 - 13:30
byron
ST
» 19.05.2019 - 14:18
Též ST
» 19.05.2019 - 15:42
ttragelaf
ST*

nie raz z človeka život šaša
urobí
bláznu na roveň
prečo len ?
píta sa

l'ebo tu niezme žiadna šaškáren' !
» 19.05.2019 - 19:30
ST
» 05.10.2019 - 14:09
Rada si prečítam vaše hodnotenie.

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Pohľad na život 3. | Následující: Úvahy o láske

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.