Je ve mně poezie

....
» autor: radek oslov
Uvadá vánek
vteřina chce spát
dotykem
snílkům lásku přát
v tichu hledat slova
když Spálený hraje blues
já brouzdám potají
zas si čaruji
když hledám okno múz
co ukradnu si do básní
neznám odpovědi ani sebe
je ve mně poezie....
Tipů: 0
» 21.01.18
» komentářů: 0
» čteno: 428(6)
» posláno: 0


Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Snílek | Následující: Čekám svítání

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.