Úklid

IV.
» autor: publicenemy
Na prvním videu nebylo nic, kromě tmy a lesa ať jsme video zkoušeli přetáčet tam i zpět. U druhého videa ale reflektory za stromy ukázaly částečný obrys auta. Nezřetelný, ve špatné kvalitě, ale byl tam. Ani jsem si při zírání přes technikovo rameno nevšiml, že se místnost trochu zaplnila a kolegové nakukují se mnou.
„Ta kvalita videa z kamer je mizerná. Z toho nejenže nepřečteš značku, z toho nepoznáš ani co je to za auto.“
„Stopni to.“

Otočil jsem se a začal s podáváním ruky. Jarda Modrák byl blonďatej pořez se stiskem medvěda, kterému byla určitě posilovna druhým domovem. Dokonce možná prvním. Pepa Válek působil spíš nenápadně, na druhou stranu srdečně a pohodově a blahopřál mi k nejstručnějšímu shrnutí případu v dějinách oddělení s úsměvem od ucha k uchu. Zato Bohdan Sobotka přišel spíš z povinnosti a aby nevypadal, že trhá partu. Technik byl jak se ukázalo z nás nejmladší a za jméno Kája Novotný skoro vypadalo že se stydí.
„ Tak trochu jsem popravdě doufal aspoň v model auta, značka...to bych musel bejt fakt klikař, ale i tak něco mám. Jednak že skutečně pachatel přijel sem a auto tu nechal. A pak čas. V 5:01 tu auto ještě nebylo, zato v 5:12 už tam je. A podle dalších videí třeba uvidím víc.“
Na třetím videu v 5:48 byl vůz dokonce trochu zřetelnější, přesto šlo určit nejvýš, že to je osobní vůz a ne dodávka. Na čtvrtém videu, kde již bylo světla dost v 6:24 už ale žádný vůz v lese vidět nebyl.
Když jsem se ke kolegům otočil, zdálo se mi, že mají mírně škodolibou radost z toho, že můj pokrok je prakticky nulový. Koneckonců, takovej libovej frajer přivandrovalej, zaslouží pěkně vymáchat čumák, no ne?
„ Hele, večer jdeme na šipky a bowling, doraž taky. V půl osmý U supa.“ Prohodil ještě přes rameno Jarda a všichni si šly po svém.
Tak se mi to asi jenom zdálo.
Tipů: 0
» 24.10.17
» komentářů: 0
» čteno: 673(3)
» posláno: 0


Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Úklid | Následující: Úklid

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.