poezie hmatu

další vykopávka z léta 2009 - původní anotace: poezie hmatu aneb spiklenci slasti? (experiment)
Cítila jsem se jako Amélie z filmu,
když jsem minule byla koupit baterky v obchoďáku a hned vedle bylo oddělení s koberci.
A já si je pak šla prohlížet. Líbil se mi ten kde různé barvy
a délky chlupu imitovaly povrch dlážděný oblázky.

A dotýkala jsem se různých povrchů
– ručně i strojem tkané –
vlněné i z umělého vlákna.

Vlna s hedvábím.

„Áááá!“

Koberce s dlouhým chlupem.

S krátkým chlupem.

Úúúú!

Ovčí rouno.

Hmmm!

Ale úplně nejhezčí bylo hladit hedvábný koberec.

Nádhera.


https://www.youtube.com/watch?v=7wCLK9iOPDw
Tipů: 9
» 03.10.17
» komentářů: 6
» čteno: 759(18)
» posláno: 0


» 04.10.2017 - 03:10
ttragelaf
a koupila jsi ?
nebo jen hladila ?
.......................,,,, tak se ptají obchodníci
» 04.10.2017 - 09:18
imitovaly - y po l
ráda jsem četla, Lady:-)
» 04.10.2017 - 14:00
ST
» 04.10.2017 - 17:38
Já bych zmínil notoricky známé rčení – kdo si hladí nezlobí. ;-)

Mnoho koberců (nezávisle na druhu) také zažije, že pod něj budou lidé zametávat různé nehezké věci...
» 04.10.2017 - 23:30
Nejraději mám létající tebichy....
» 06.10.2017 - 15:46
slaSTné ;)

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.