Údolím Fantazie

.. ten den byla zelená, v korunách stromů, tou nejkrásnější zelenou, kterou kdy viděla..
» autorka: Amelie M.
Celá rozechvělá vystoupila z auta v očekávání dalšího zklamání.. Slyšela slabé šumění mohutných korun stromů.. jakoby jí chtěly dodat odvahu.. Prostupovalo jí kouzlo celého toho místa.. Kostel, tak pevný, ve svých letitých základech, jen němě přihlížel jejímu strachu.. V prvních chvílích chtěla dokonce zdrhnout.. ale.. to by porušila, co slíbila a to ona nedělá.. Tak seber odvahu srabe!!

Uvnitř sebe moc dobře věděla, že ten kluk má něco do sebe.. Cítila to z jeho jemné a hravé duše.. a to bylo to, čeho se bála.. Že to je ON.. ten, kterého hledá.. ten, o kom sní.. Bála se, že ona ale není tou, kterou hledá on.. Žádná modelína a tak.. Ona je jiná.. jiná, než ostatní.. Možná moc náročná.. přesto nechce slevit ze svých snů.. Raději s nimi zůstane sama.. Zakázala si proto cokoli očekávat.. přát.. a udělala krok vpřed..

První pohled na toho okouzlujícího blonďáčka, který tam tak osaměle seděl na jednom ze starých hrobů, ukrývající jiný osud.. jiné touhy a jiné pocity.. jí vzal dech a tehdy si jenom v duchu řekla.. "Je to v kelu holka.. víš to dobře, nejsi žádná hvězda.. no, snad to s tebou přežije.. " A pár vteřin se cítila blbě..

On se ale vůbec nedíval zklamaně.. dokonce se na ni začal usmívat a natáhl k ní ruku.. že by? Vypadněte blbý pocity, kša! Jo, moc si to přála.. aby nebyl zklamaný.. ale co s tím.. jak se tohle pozná.. jak? Co má udělat? Sakra!

Jukli na sebe a šli.. blátivou cestičkou plnou kaluží, lemovanou křovím a stromy.. kde pomalu sbírala odvahu na to, co chtěla tak moc udělat..

A pak.. u kouzelné zahrady, za kamennou zídkou, které vládne poustevník.. a kde šumí život řeky Fantazie, přišel čas na anděla.. Často jí pomohl.. snad pomůže i teď..

Jj, blonďáček moc dobře věděl, že jí v tom nesmí nechat samotnou.. Tolik odvahy v sobě ta holka neměla..

Pod jeho doteky, které hledaly andělské pohlazení, téměř strnula..

A je to doma holka..!!! Vono to snad fakt vyjde..!

Nikdy nezapomene na první dotek jeho rtů.. na jemnou návštěvu jeho jazyka.. Bože.. umí.. a krásně chutná.. A pak.. chvilka pro doplnění vzdělání na naučné stezce a otázky pro děti.. když.. tu se k ní přiblížil a zezadu ji objal.. skoro přestala dýchat..

Holka.. ty snad sníš.. tobě se právě plní sen..!

Byla překvapena, kolik v sobě ukrývá (po)citů.. Myslela si, že jsou dávno zapomenuté.. a najednou se znovu draly na světlo světa.. Vítejte!

Cestou, kol polozbořených mlýnů měla co dělat, aby se na něj znovu nevrhla.. a tak si jen v duchu opakovala magické zaklínadlo.. "zastav se, polib mě.. zastav se, polib mě.. sakra blonďáku, nezdrhej a polib mě!!" Jakoby věděl, na co myslí.. otočil se.. a políbil..

Moc dobře ví, že doba jejich vzájemného štěstí je omezená.. hmm..

................................................. a proto se rozhodla, že mu daruje co nejvíc krásných a nezapomenutelných chvil.. ON za to stojí..
Tipů: 8
» 24.09.17
» komentářů: 8
» čteno: 680(9)
» posláno: 0
Ze sbírky: Všehomíra *


» 24.09.2017 - 10:27
ST
» 24.09.2017 - 14:10
ST***
» 24.09.2017 - 17:05
Bože.. umíš.. (smajlík bez vypláznutého jazyka)
» 24.09.2017 - 20:56
vavaoko: moc děkuji :)
» 24.09.2017 - 20:56
jitka.svobodova: děkuji, to mne moc těší :)
» 24.09.2017 - 20:56
Ringo: když je inspirace, často to jde samo.. děkuju :)
» 25.09.2017 - 11:44
Hezké počtení s trochou záviSTi:-)
» 27.09.2017 - 15:48
Hezký! ST

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: V pekle | Následující: Nemocnice

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.