Sonet o rýmu

...
» autor: radek oslov
Slova co tetuji si na zápěstí
že v rýmech se tak mění
že život je sen,a ten není
podkova pro Štěstí

Ještě hoří tvoje svíce
nepodám prst,jen ruku
je v ní teplo,teplo tvého doteku
co znám ze všeho nejvíce

Noc se převaluje líně
že rýmy vznikají v tvém klíně
Jen jsem jim blíž

Jen růže slunci na oplátku
mění sny,z konců do začátků
O kterém tolik Sníš.
Tipů: 5
» 21.05.17
» komentářů: 2
» čteno: 625(7)
» posláno: 0


» 22.05.2017 - 12:03
líbí se mi moc :)
» 27.05.2017 - 18:43
Hezká, ST.

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: hokejová | Následující: Hledám svou Vteřinu...

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.