Výlet do mé fantazie

Když máte originální kamarády, co vám vymyslí fakt originální charaktery, na jejichž základě se pokusíte něco sepsat. :D
» autorka: Shani95
Víte, co je nejhorší? Když máte téma, máte fantazii, máte chuť psát a máte i poměrně dost času.
Zároveň ale máte problém vymyslet nějaký inteligentní začátek. Nebo alespoň jen ten začátek.
No, dejme tomu, že tohle je za půl hodiny přemýšlení asi to nejlepší, co mě napadlo. Teď to chce ale nějaké inteligentní pokračování. Nebo alespoň jen to pokračování.
Seznam postav, které bych měla do svého díla zakomponovat, mám. Ten mi poskytlo několik mých kamarádů, kterým tímto děkuji za pomoc na nejšílenější věci, kterou jsem kdy napsala.
Co třeba zkusit nějakou shipping fanfikci? Barack Obama X Angela Merkelová? Lady Gaga X Glum? Nebo spíš Lady Gaga X Marge Simpsonová? A nedalo by se to shipovat do trojky?
Ehm. Moje myšlenkové pochody jsou sice často perverzní, ale pár lidí si o mně ještě stále myslí, že jsem slušný člověk. Naivní to jedinci. Ale nebudeme jim jejich mínění kazit.
Navíc při představě, že se na seznamu charakterů nachází i Justin Bieber a kapustňák…
Ne, to chce něco lepšího než jen shipy.

Začnu od postavy, která mi dělá největší problémy. Magneto. Strýček Google mi laskavě prozradil, že se jedná o charakter z X-Menů. Paráda. Vzhledem k tomu, že o něm nic nevím, bude se v mém příběhu pouze procházet. Vlastně… Možná vlivem dalších postav bude do děje zapojen více, ale prozatím se tedy jen prochází. A prochází se třeba po pláži. Protože jeho vzhled naprosto odpovídá písečnému prostředí u moře.
A víte, kdo ještě má rád slunné pláže v Itálii? Samantha ze Sexu ve městě. Ačkoli je mi název seriálu velmi sympatický, nikdy jsem ho neviděla. Naštěstí, jak jsem již řekla, Samantha miluje písečné pláže v Itálii. My se ale nacházíme někde úplně jinde, takže ty dva necháme, aby se procházeli a nezasahovali nám více do příběhu. A kdo ví, jak se svým osudem naloží.
Že by nějaký nový ship? Ale ne! Prochází se každý na úplně jiném konci pláže. Možná na sebe po čase narazí, ono těch 10 kroků, co je odděluje, není zase taková vzdálenost. (No jo, je to holt velká pláž.)
A možná o tom někdo něco napíše později. Někdo, kdo ty charaktery zná trochu lépe než já. A třeba má ten někdo rád crossovery. Takže že by přece jenom nový ship?

Nejsme na pláži, takže kde bychom se tak mohli nacházet? To je výhoda fantazie. Člověk může být kdykoli, kdekoli a s kýmkoli. Například s Tomem a Jerrym v hudebním klipu Gangnam style.
Cože? Jak je možné, že Tom nemá čas? Je to přece moje fantazie!
No dobře, na tom nesejde, hlavní je, že tu se mnou je alespoň Jer… Ou.
R. I. P. všem myškám, co se nechaly zašlápnout šílencem tančícím ujetou choreografii na ještě ujetější píseň.
Promiň, Jerry. Občas to moje fantazie fakt přežene.
Zatímco já tu truchlím nad zašlápnutým kresleným hlodavcem, PSY začal… nabalovat Lady Gagu? A já ji chtěla shipovat s Marge…
No to ne! Oni si snad dají pusu. Severusi, udělej s tím něco!
Víte, ono fantazírování má i své nevýhody. Například já teď místo řešení původních situací vytvářím nové. A to je občas trošku problém, protože… Sakra, Gandalfe, co ty tu děláš?
Chci říct, že když se díváte na Lady Gagu, která připomíná chodící syrový steak, jak se líbá s někým, kdo se jmenuje PSY a jehož jméno neumím vyskloňovat, je to šílené samo o sobě.
Když si potom uvědomíte, že jediný, kdo truchlí nad smrtí malé kreslené myšky, je Angela Merkelová, protože jí zkrátka nedošlo, že moje fantazie je dostatečně mocná na to, aby Jerryho oživila…
No jo, tak ji necháme chvíli truchlit, než vymyslím, co s ní dál. Steak mezitím zmizel pod nějakým super kouzlem Severuse Snapea, který nyní společně s tím, jehož jméno neumím vyskloňovat, tančí Harlem Shake na střeše Simpsonovic domu.
Takže, Gandalfe, cože si říkal, že tu děláš? Jo tak, pomáháš Harrymu s Hermionou počítat Ovčáčky.
Jeden Ovčáček, dva Ovčáčkové, tři Ovčáčkové,..
Ne, u tohohle se spát skutečně nedá. Jak je na scéně byť jen jeden Ovčáček, bývá to obvykle slušná zábava.
I když… někoho to, koukám, přece jen uspalo. Ale kdo to je? Aha. Jo, zapomněla jsem. Mrtvá nevěsta. Další charakter, o kterém skoro nic nevím, tak mu věnuji kapku svojí fantazie alespoň na to, aby se vyspal.
Tak si to shrneme:
PSY se Snapem tančí Harlem Shake.
Jerry spí a nad ním truchlí Angela Merkelová v domnění, že je mrtvý.
Mrtvá nevěsta spí o kousek dál uspaná počítáním Ovčáčků, vedle ní klečí Barack Obama. Taktéž v domnění, že se dívka již nevzpamatuje.
Pane prezidente, to, že se jmenuje Mrtvá, neznamená, že skutečně mrtvá je. Určitě ne v mojí fantazii. Tady se neumírá.
Tedy… Rumcajs se to snaží očividně bojkotovat. Ale žaludem nikoho nezastřelíš, kamaráde. A už vůbec ne nesmrtelného Edwarda. Je přece bílý. A studený. Protože je to…
...ne, Olafe, nemluvím o tobě. Mám na mysli toho upíra.
Ano, já vím, že sněhuláci jsou taky bílí a studení.
Ano, já vím, že tě Rumcajs trefil žaludem.
Ano, Olafe, já vím, že Harry šel nakrmit svého kapustňáka.
OLAFE, JÁ TO VŠECHNO VÍM! JE TO MOJE FANTAZIE, DEJ MI UŽ POKOJ!!!
Ne, počkej, omlouvám se. Promiň, nechtěla jsem se tě dotknout.
Super. Rozplakal se. Přecitlivělí sněhuláci. Co teď s ním?
Sheldone, nemáš nějaký nápad? Sheldone? Proč mě ignoruješ? Jo aha. Doktore Sheldone? Nemáte nějaký nápad?
Cože? Černá magie? Skvělé řešení, Iggy!
Santo? Když už jsi tady taky, napiš si prosím, že tenhle gentleman byl celý rok moc hodný a navíc se mi jako jediný ze všech pokusil pomoci. To si zaslouží odměnu. Co říkáš? Jo, kuchařka zní jako skvělý nápad na dárek pro Anglána.
Nějak se mi ta fantazie vymyká z rukou. Oooo neee. Justine. Proč jsem si tě vyfantazírovala? Já snad nejsem normální! To mi tu ještě chybělo. Fajn. Sedni si a hlavně, prosím tě, nezpívej. JUSTINE! CO JSEM ŘÍKALA?!
Teď už mi tu opravdu chybí jenom… Vrána? Kreslená vrána ze Štaflíka a Špagetky? Pochopila bych například Boba a Bobka, ale… Vrána?
NE!!! DOST!!! Řekla jsem, že bych to pochopila. Ne, že bych to uvítala! Vypadněte, králíci!!!
No super, teď tu mám ne jednu bílou ubrečenou věc, ale hned tři.
Harry? Zavolal bys prosím Hermionu, aby použila nějaké uklidňující kouzlo? Jo, promiň, ty jsi vlastně taky čaroděj. Nějak mi to nedošlo. Hlavně, prosím, nebreč.
Opět menší shrnutí:
Brečící Olaf, brečící Bob a Bobek a teď už i Harry. A Gandalf se Snapem se do sboru s názvem Zabreč si s námi přidali jakbysmet, protože oni jsou přece taky kouzelníci.
Ponaučení: Nikdy nedávejte přednost Hermioně.
Ponaučení číslo dvě: Nikdy neříkejte první ponaučení nahlas. Teď už brečí i Hermiona.
Ahoj Ariel. Ne, teď opravdu nemám čas ti vysvětlovat, co se tu děje. No dobře, řeknu ti to, jenom, PROSÍM, nebreč… A postav se do prvního hlasu. Pláčeš příliš vysoko a Snape teď kvůli tobě fňuká falešně. Když už, tak ať má ten sbor alespoň nějakou úroveň.
Jé, Joey! Ahoj. Co ty tady?

Fantazírování je nebezpečné.
Shrneme si situaci:
Půlku charakterů jsem rozbrečela, čtvrtinu zesměšnila a zbytek uspala.
Zatímco Olaf se objímá s Bobkem, žárlící Bob brečí čím dál víc.
Justin Bieber si zpívá svoje Baby, do jehož rytmu tančí PSY.
Samozřejmě vše je doprovázeno překrásnou sborovou skladbou se jménem Brečíme nekonečně.
Také se tu najednou záhadně objevili členové skupiny One direction.
„Kde zůstal ten s tou vlnou?“ zeptal se Edward Cullen, který stále ještě nezaznamenal, že Zayn kapelu opustil.
Joey stále dokola opakuje svou balící hlášku: „Tak jak to jde?“ a snaží se tím zapůsobit na plačící Ariel. Ta brečí částečně proto, že nic nechápe, částečně také proto, že ji ignoruje Harry, do kterého je již dva dny zamilovaná. Mám na mysli Harryho Pottera. Harry Styles ji ignoruje úplně stejně. Do toho je zamilovaná dokonce o den déle.
2381 Ovčáčků se stalo hlavním tématem mezi Obamou a Merkelovou. Neustálý nárůst jejich počtu považují za téměř celosvětový problém, takže oba dokonce přestali truchlit nad smrtí spících charakterů. Vůbec si nevšímají Rumcajse, který kolem nich pobíhá s bambitkou a křičí, že by to všechno střílel žaludama.
Magneto se Samanthou se nakonec nesetkali. Dva kroky před osudovým vražením jednoho do druhého se Samantha zakoukala do nějakého Itala s ponožkami v sandálech (takže pravděpodobně spíš jen Čecha na dovolené).
Sheldon nad tím vším jen kroutí hlavou a nechápe, jak můžu mít tak složitou fantazii.
Marge Simpsonová někam záhadně zmizela. Beztak za chodící slaninou Lady Gagou. Stejně se dají nakonec dohromady. Říkám to od začátku.
Zvědavá vrána to letěla zjistit. Říkala sice, že jde najít Štaflíka, ale je to moje fantazie, já moc dobře vím, že kecá!
Tipů: 3
» 16.06.16
» komentářů: 2
» čteno: 944(10)
» posláno: 0


» 16.06.2016 - 19:35
Hazentla
:-):-):-):-):-) pěknej chaos :-):-):-):-):-)
» 17.06.2016 - 22:12
ST. :-) Máš velmi bujnou fantazii.

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.