Já, aneb takovej úplně obyčejnej magor :-)

Tak co holky, kdo se pozná? :))
» autorka: Amelie M.
Taaak lidi.. dneska jsem se rozhodla, že vám trošku víc poodhalím svou osobnost a něco tu o sobě prozradím..

Jsem úplně obyčejná holka.. fakt, nekecám.. njn, tak jo.. jsem trošku jiná.. tak třeba.. svou nejlepší kamarádku, která má pět kluků a šestýho na cestě.., zvu na návštěvu jen na jaře a v létě, když se dá být venku na zahradě.. Ne, že bych jí neměla ráda.. ale jaksi nemám nerva na průlet tý atomovky mým, do té doby útulným a opečovávaným domovem. Venku si můžou vylít co chtěj, můžou po sobě klidně házet i křupkama a já v jejich očích dál zůstávám tou tolerantní tetou z druhýho konce vsi.. Ono pět kluků jejích, plus dva moji.. jaksi.. no.. myslím, že nemusím pokračovat..

Mno.. pak taky.. prostě nesnáším křupání drobků pod nohama, natož, abych se přilepila k podlaze.. to mě vždycky tak psychicky vyděsí, že jsem vděčná za super vynález zvaný vysavač, který větrám klidně dvakrát denně a největší radost jsem měla pod stromečkem z nového uklízecího, ždímacího mopu.. s tím se vytírá jedna báseň.. a má to ještě jednu super výhodu.. můj šampion už se nemůže vymlouvat na do krve popraskané ruce.. bo tady nepřijde do kontaktu s vodou.. a tak.. aach.. může vytírat taky!

Taky nesnesu, když se do postele leze v něčem jiným, než v čem se má do postele lézt.. to mi teda umí pěkně hnout žlučí!

Fuj a dřez plnej špinavýho nádobí anebo vlasy v umyvadle.. no to bych měla smrt!

Šiš.. a když šampion ráno roztahuje závěsy.. je mu fuk, jestli je záclona v půlce okna bo doléhá do kraje.. to se přece neřeší.. no vždycky se mi chce zoufalstvím plakat, že se to nenaučí.

A víte co? Peru denně.. nějak nesnesu mít na sobě jedno triko víc jak den.. a to samé u dětí a manžela.. a jejich smůla, když si něco neukliděj do skříně.. válí se to po zemi.. prostě seberu a vyperu, at si klidně ječej, že to nebylo špinavý.. od toho jsou skříně a ne podlaha, postel.. ne, ani židle v kuchyni!

Prádlo věším tak, že ho pak skoro nemusím žehlit.. proklepnu.. pěkně vyhladím.. a když mám náladu, tak ho sladím i s barvou kolíčků.

Jo a taky.. kastrůlkuju.. znáte ten pocit, kdy nesnesete dvě lžíce omáčky v desetilitrovém hrnci? Ach.. to je teda síla! Takže tu mám kastrůlky všech možných velikostí, aby měla moje dušička pokoj.

A taky.. pytlíčkuju.. njn.. když někam balím sebe nebo děti.. třeba na dovolenou.. tak pytlíčkuju.. spodáry do pytlíčku, trika do jinýho pytlíčku a tak dál a tak dál..

A jak tak mám ráda pořádek.. tak jsem nedávno v tý svojí uklízecí mánii mazala a mazala a mazala i v PC.. nějak jsem měla pocit, že tam je zbytečně moc kolonek.. no co vám mám povídat.. jsem byla ráda, že jsem se pak vůbec připojila na net.. No a taky fotky.. tak ty si řadím do kategorií.. např. rodinné, vánoce, děti, dovolená, výlety.. žádný na hromadu a už mě to nezajímá.. ne ne ne!

Co bych vám o sobě tak ještě řekla..? No ale to asi stačí což? Silné kafe asi pro spoustu z vás.. tak si mě raději ani nezvěte do bytu.. moje úchylka už zachází do krajnosti a určitě bych vám chtěla umýt ten hrnek, co jste nechali na kuchyni anebo bych nemohla spustit oči z tý záclony šejdrem, jak jste se dívali z okna..

Ba ne.. kecám.. (?)


Prostě říkám, jsem úplně obyčejná holka!
Tipů: 6
» 20.05.16
» komentářů: 12
» čteno: 981(17)
» posláno: 0


» 20.05.2016 - 16:44
kasparion
Ze začátku jsem měl na jazyku vtip. Ale jestli to všechno fakt zvládáš a přitom večer nepadáš do komatu pak uctivá poklona a ST. :-)
» 20.05.2016 - 17:53
Asi jsem též obyč. holka
směju se, v odpověď broukám:
Takže asi v první řadě
děti, prima na zahradě.
Nakřivo obraz či záclona
díky mně u nás se nekoná.
S praním to tak nepřeháním.
Vysavač a mopy
skvělých pomocníků párek
po radosti stopy,
když by to měl býti dárek.
Prozradím černě na bílém
žehlívám jenom košile.
S oSTatním celkem souhlasím
ráda, že všechno nemusím...
Pobavilo.
» 20.05.2016 - 18:24
Hazentla
Já jsem v tom poznala svoji nejlepší kamarádku, sebe teda ne :)
» 20.05.2016 - 20:27
detektor
:-)....ST
» 20.05.2016 - 21:22
Hodnotím Tě limarikem:

Magor nejseš,
to se pleteš,
obyčejná holka - o tom žádná řeč,
k nim Tě proSTě nelze vřadit přec.
Buď tedy šťastná, že jsi jaká jseš!
» 21.05.2016 - 22:49
kasparion: no, tak naštěstí se to rozkládá do vícero dnů, stejně tak, jako milion dalších úkonů :)))
» 21.05.2016 - 22:49
Hazentla: úleva? :D
» 21.05.2016 - 22:50
Kapka: děkuju za prima komentář :)
» 21.05.2016 - 22:50
Tomáš: někdy sama se sebou těžko vycházím :)) díky
» 21.05.2016 - 22:51
detektor: máš recht! :-)
» 03.07.2016 - 20:10
Paulmatthiole
Co jsme tak ve firmě chodívali po bytech, abychom vykonali požadované práce, tleskám každé takové "obyčejné holce", protože ve většině případů jsme - patrně podivuhodným řízením osudu - naráželi na ty neobyčejné. A že to leckdy bylo doslova i na šavlový tanec :-))
» 05.07.2016 - 16:08
Paulmatthiole: ano, věřím tomu.. :) děkuju za reakci..

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Prosím..!! | Následující: Insomnia
« jméno
« heslo
» Registrace
» Zapomenuté heslo?
online
Psavec, René Vulkán [2]
narozeniny
Eyrekr [12], Tamara J [8]


© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.