Hardcore Henry

film jako život/ premiéra filmu Hardcore Heny 21. 4. 2016/ vernisáž výstavy Královská hostina 21. 4. 2016
» autor: Zlatokop Henry
Novátorský styl filmu Hardcore Henry potěšil fanoušky počítačových videoher po celém světě.

Počítačových her a filmů o zlatokopech a bojovnících jsou ale mraky. Zlatokop Henry proto nemá ambice konkurovat profíkům videoher a filmového světa. Nenosí dříví do lesa. Zlatokop Henry sází na živou hru se svými fanoušky a paralelně podpořil zahraniční tvůrce jinou rebelskou vychytávkou. Připravil KRÁLOVSKOU HOSTINU!!!

Nová vizuální show KRÁLOVSKÁ HOSTINA v Království Zlatokopa Henryho si ve své originalitě zahraničnímu trháku Hardcore Henry s ničím nezadá.

Umí nadzvednout ze židle.

Umí také vyprovokovat k pořádné akci.

Hned první den (již v pořadí čtvrtá roční) podívaná inspirovala jindy konzervativního místního starostu Ing. Milana Ráce k aktivní spoluúčasti. Starosta nechal polovinu KRÁLOVSKÉ HOSTINY zlikvidovat. Za tento nebojácný hardcore čin si získal sympatie všech rebelů, kteří jej tímto vítají ve své otevřené náruči.

KRÁLOVSKÁ HOSTINA nabízela jedinečné cestování časem. Návštěvníci muzea si mohli smlsnout na historické proměně živých organismů v kameny (expozice zkamenělin v prvním létajícím vozíku) a neživých artefaktech současnosti, transformující se v živém přenosu po dobu celého kalendářního roku (expozice čerstvých delikates v druhém létajícím vozíku).

Nikdo si již nevychutná přetavující se dozlatova vypečené hranolky, nuggety a stripsy z fast foodů do nečekaných mutací. Zvědavci mohou okusit z druhého létajícího důlního vozíku potemnělou prázdnotu, znázorňující žhavou současnost Zlatých Hor.

Dobrá zpráva na závěr. Kamarádi rebelové radujte se!

Autorce grafiky a videopozvánky KRÁLOVSKÁ HOSTINA bude v rámci prestižní umělecké soutěže Studentská Thálie na Nové scéně Národního divadla předán řád KRÁL REBELŮ 2016.

Jana Szkanderová se stane 17. černa 2016 první nositelkou řádu KRÁL REBELŮ.

Kamarádi těšme se na další nové zajímavé akce, příběhy a překvapení.

Nebojme se vybočit z davu a přitvrdit, stát se rebely.

Nebojme se královsky pobavit!!!
Tipů: 3
» 08.05.16
» komentářů: 0
» čteno: 877(8)
» posláno: 0


Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Je... | Následující: Pohled

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.