Když jde o prachy, se neznám!

» autorka: Amelie M.
Chce se mi plakat! Co plakat.. řvááát, ječet..házet talířema, někoho zmlátit, uvařit jako Maryša nějakou mňamku a podat MU jí s bezelstným úsměvem.. Víte co mi udělal?? On.. ON.. ON!! Mého srdce šampion??? :o))

Tak dost, nevztekej se, bo tě švihne už..! Když já to vztekání mám asi v krvi..

Strašně dlouho jsem přemýšlela o nějaké super skrýši, kam si budu před mým nechutně spořivým manželem ukládat svoje pečlivě nasyslený a z rodinného rozpočtu těžko ulitý korunky.. Kdo máte doma šetřílka jistě víte, jakej je to s ním med a i když tak hezky šetří, stejně nikdy, pokud to neprovalíte samy nepozná, že jste byla u holiče, což stálo milion korun a jasný důkaz si přinášíte na hlavě.. z blondýny je najednou zrzka.. anebo ty krásný džíny jste vážně našla u popelnice, pokud si teda stihne vůbec povšimnout, že konečně máte něco koukatelného na sebe..

No.. tak to jsem si hezky odůvodnila to své "okrádání" rodiny.. a ted k věci..

Ten můj brouček dneska strašně dlouho hledal čtyři stovky.. Asi jen 72x se mě stihnul zeptat, jestli nevím, kde by mohly být.. a já, tentokrát popravdě! řekla, že vážně nevím, že se ani nezmiňoval, že chce uškudlit do kasičky nějaký korunky.. BTW.. máme kasičku heč.. tam poctivě šetříme, šetříme a šetříme na něco pořádnýho, jak říká šampion.., abychom to pak vyhodili stejně za blbosti.., znáte to.

Nj, jenže za chvíli jde šampion, v ruce třímá svazek bankovek, které mi začínají být silně povědomé už tím, jak jsou složené.. a v tom mi svítá.. Ona ta potvora mi vlezla do spodního prádla.. konkretně do kalhotek!! Šiš co tam dělal? Skrýš v čudu, jsem vyzrazena, všechno zmařeno, Amelie, co budeš dělat..???!!!

A jako naschvál byly v tom svazku i bankovky, které šampion identifikoval.. zcela mylně, věřte mi!.. jako ty záhadně ztracený čtyři stovky.. (šiš tak kde pak jsou ty pravý čtyři kila.. škoda jich..) další záhada je na světě.. ) Takže já jsem ted vedena v podezření.. a navíc jsem totálně bez skrýše.. Chjo.. to je ale život! Dávejte si bacha holky, kam to strkáte.. prachy.. páč jinak budete zase nad těma krásnejma hadrama dobu slintat jen za výlohou, než se vám podaří uškudlit nějakou solidní zásobičku jen pro sebe.

No ale o co vás nemůžu ochudit je dnešní krátký rozhovor s "netovejma" kamarádkama.. jako první Hanička..

Amelie: Dneska mi manžel cca pět min. dozadu odhalil mou tajnou skrýš s korunkama.. ho zabim.. Normálně mi vlezl do kalhotek.. tam bych ho vážně nečekala! Ted abych hledala novou..

Hanka: ..když ti vlezl do kalhotek, tak tam bych ho právě čekala, nebo ne..?

Amelie: noo.. tak jako to joo.. ale tyhle kalhotky byly v šuplíku a ne na mně.. !

Hanka: tak teď už tomu rozumím, a nedošly mu slipy?

Haničko.. co na tohle říct.. mám obavu, že to už může vážně raděj chodit naostro.. páč by to do mých kalhotek asi vážně těžko naskládal..

Šiš ted mě napadlo.. lidi.. je v normě.. abyste nemysleli, že mám doma třeba slona.. Ten kdyby věděl co tu píšu, tak by mi možná jeden z těch talířů co po něm občas hodím poslal ladným pohybem zpátky. Tak pssst.. je to mezi náma!

A ted Abina.. mezi náma, to jsem si teda dala.. nejen, že si ze mě dělá celej den legraci, protože jsem včera učinila pokus umýt okna.. zvenčí.. ano, ano, ano.. byl mráz.. přimrzal mi hadr ke sklu, udělaly se na něm zmrazky a okno je totálně zaprasený, krásně šmouhatý, umýt to samo nešlo.. no co, aspon se mají řidiči na co dívat, že.. prostě občas to nemyslí nikomu z nás a já se tu veřejně přiznávám dříve, než to tu opět proflákne ona.. no a tahle Abina mi poradila, že si příště mám prachy schovávat mezi čistící prostředky.. no není to hlavička??? Dík Abino.. já tě prostě limuju! Jdu to přilepit k prostředku na mytí záchoda!
Tipů: 8
» 13.04.16
» komentářů: 15
» čteno: 955(15)
» posláno: 0


» 13.04.2016 - 15:52
kasparion
to je nádhera. :-))) ST plné smíchu.
» 13.04.2016 - 16:25
Velmi povedené! Moc jsem se nasmál :-!!!
Samozřejmě STík!
» 13.04.2016 - 19:07
Tahle skrýš je holka bída,
když máš doma transvestida,
mělas dávno provést změnu,
nepřišla bys o svou měnu.. :-(
» 13.04.2016 - 19:11
Moc vtipná věcička...máš mé plné ST a pochopení, Am
» 14.04.2016 - 08:41
detektor
:-))))ST
» 14.04.2016 - 11:03
pa100r
Je to pro mne tak nepochopitelné, že mne to ani nerozesmálo, ani nepohoršilo. Je mi to zcela cizí... když jsem se oženil, udělal jsem to jako táta: výplatu tak jak jsem ji doSTal, jsem odezdal manželce jako správci rodinné kasy a mezi kalhotkami jsem snad... někdy.. hledal jen vánoční dárky... (:-D
» 14.04.2016 - 11:52
kasparion: jj, ženský a mužský svět má jen tenkou hranici od smíchu a pláče :)))
» 14.04.2016 - 11:52
Tomáš: jsem ráda, že pobavilo :)
» 14.04.2016 - 11:53
Ringo: změna už nastala a dobrý :D
» 14.04.2016 - 11:53
Tara: ženy sobě! :)) díky
» 14.04.2016 - 11:54
pa100r: jj, tenhle model je zavedený ve spoustě rodin.. no já jsem pro hospodaření obou a ne, aby se jeden musel prosit o peníze a zdůvodňovat každou věc, když také vydělává :-)
» 14.04.2016 - 13:29
eSTéééčko
» 14.04.2016 - 20:22
krizekkk
Abych neškudlil a neutrácel za blbosti, tak ty prachy raději projím. Že mi nevěříš? ;-)
» 14.04.2016 - 22:34
krizekkk: věřím :D my bychom si rozuměli :D
» 25.05.2016 - 00:48
ST

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Dopis z tábora | Následující: :-)

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.