Báseň

www.facebook.com/navoru.cz
» autor: Navoru.cz
Báseň básni závidí.
Ty máš volný verš a lásku v něm,
já jen rýmy srandy plné,
vážnosti nemaje.

Vidíš, já tak ráda bych se smála,
líčka křivila,
ale jen slzy rozdávám.

Příběh vyprávíš,
srdce svíráš,
lidem nedáš spát.
A já jen se křenit umím.

Chci být kratší,
se slůvky si hrát,
jen tak třepetat se na jazyku.

Proč já jsem taková a ne jiná?

A proč já?

Jak už to bývá,
třetí se směje,
to když jejími řádky teď plujete.
Tipů: 2
» 07.02.16
» komentářů: 0
» čteno: 797(7)
» posláno: 0


Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Boží

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.