Báseň pouličních lamp

Báseň, próza. Próza, báseň.
» autorka: Nini
Příliš mladí, radostní z nového pouta, nesli se tmou,
jen světla pouličních lamp a to "snad se zaujmou".

Noc nám tehdy přála -
poslední červencová.
Ani déšť nezabránil
a tvá nestálá náruč mě hřála.

A vana přetékala touhou.

Tyhle "lásky" netrvají,
možná ani nikdy nevzplály.
Ti dva spolu chvíli hořívají,
než vše zhasí svítaní.

Ranní nádraží našeptávalo:

"Kéž se tyto duše ještě budou moci nadechnout společně!"


Víno, noc, svítící lampy, kaluže a my ruku v ruce se nikdy nesetkaly.
Tipů: 7
» 16.01.16
» komentářů: 2
» čteno: 754(15)
» posláno: 0


» 16.01.2016 - 16:34
ST
» 17.01.2016 - 06:44
.... ST

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Nezamilovaná

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.