Básně i nebásně

vážně? no, spíše nevážně...
» autorka: katpok
I.

vášeň žhavých letních nocí se vytratila
někdy s příchodem bláta
a zívání mi dneska krade všechna slova z úst
já pod peřinou a hlavně bez peřiny pochopila
že i když nejsem svatá
tak když se mlha na krajinu klade
přináší sebou jenom chlad a půst


II.

zahřej mě
objetím, nebo svařákem
obojí proti zimě pomáhá
když jsi v tom zahřívání
tak si mě i "vem"
nebo ti k tomu chybí odvaha?


III.

to bylo tenkrát...

za dávných časů a větrných večerů
temných svítání a bouřlivých rán
hektických dnů a neklidných nocí...

bylo to včera nebo předevčírem...
...kdy jsme byli mladí?
(P.S. no už nám není dvacet)


IV.

bolí mě hlava
a krk a ruce a záda a nohy
a
nevíte náhodou, kde koupím náhradní díly???
Tipů: 14
» 30.11.15
» komentářů: 9
» čteno: 790(18)
» posláno: 0


» 30.11.2015 - 08:26
líbí se mi!
» 30.11.2015 - 08:34
taky bych je brala ... ST
» 30.11.2015 - 10:18
Je to fajnové.Díly jsou podpultovka. Jako vždy byly.
ST
» 30.11.2015 - 11:36
Suprové počteníčko s poSTupnou gradací od "bez peří" až po náhradní díly.
Ty jsou, taky už v sobě mimochodem mám, ale náhradní hlavu ještě asi nedělají. Jsem rád za tu starou, děravou. ;-)
» 30.11.2015 - 13:08
ST
» 30.11.2015 - 19:02
detektor
ST
» 30.11.2015 - 20:05
zajeď k nám na pitevnu;-)
ST
» 03.12.2015 - 12:06
mladí jsme pořád...duchem...
» 06.12.2015 - 15:53
krizekkk
Ty náhradní díly... beru. ST ;-)

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: koncoroční | Následující: Filozofická

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.