Pozitivní pozice poezie

» autor: Zlatokop Henry
Miluji rozkošatělou korunu kokostylů.
Plody jenž plodí ve snech žiju.
Utrhnout můžeš je velmi snadno,
často ti do klína i sami spadnou.
Ovoce voní po mléce z prsu matčina,
chutná po mládí, jenž právě začíná.
Retrospektiva jen dobrých vzpomínek,
přehlídka lásek, objetí,… na pláži kamínek.
Hvězdy zářivě blikají na nočním poli,
(jako zvonečky oveček)
cinkají pastýři- měsíci v roji.
Koloběh sluneční soustavy neměnný zdá se,
něhy východů s dramaty západů dojmou tě zase.

Sladkost jenž netrpkne,
vždy něžně pohladí.
Nebolí, nesmrdí,
správně tě naladí.
Tipů: 4
» 11.09.15
» komentářů: 7
» čteno: 666(10)
» posláno: 0
Ze sbírky: Pozice poezie


» 11.09.2015 - 15:57
KokoSTyl - skvělý slovo :-)
» 11.09.2015 - 16:33
Kajuta: Doladíme i další slova :)
» 11.09.2015 - 17:13
Jen laď, budu se taky tesit na dalsi novotvary ;-)
ST
» 11.09.2015 - 17:15
krizekkk
:-) st
» 11.09.2015 - 23:13
Na nočním poli moc to bliká,
milenci koukaj, celí v transu,
přistává právě talíř z Marsu
a oni jsou u toho, taková klika!
» 12.09.2015 - 01:32
Ringo: Klika je dosti pozitivní!
Když se nikdo nedívá,
rychle na ni plivni.
Pozoruj reakce šokovaných lidí.
Jeden se směje, druhý se stydí.
Někdo se rozkřikne, další oněmí v úžasu.
Myslíš, že kliky jsou třeba i na Marsu? :)
» 12.09.2015 - 01:38
Lilith: novotvary hlídají ve svých slujích staří netvoři :)

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Útržek rozhovoru | Následující: Coolturní revoluce (1)
« jméno
« heslo
» Registrace
» Zapomenuté heslo?
online
1 skrytých [1]
narozeniny
Dueta2 [3]


© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.