Všechno, co jsem ti nestihla říct

letní láska... ta krátká, ale nejsladší ze všech... nosí stýskání, ale to zase přejde
» autorka: nikaroov
měla jsem karamel ve vlasech
zpocená s vůní zmrzliny
zmatená jako to telefonní číslo

zapomněla jsem ho napsat na brčko

a stejně jsem se ti vepsala
opojená létem a tím jak ses díval
jihnout a chvět se že přijdu ti krásná

asi to bylo tím úsměvem

poslední ochutnávka jak zchladí mě polibek
jak od nikoho jiného neumí
a svíravý slaný zoufalý pocit
že nestihla jsem toho tolik říct

že mi mandarinky přijdou egoistické
mám ráda slova tajnosnubný a zranění
chybí mi déšť (a ty)
a tvé oči mi vždy připomenou ranní cesty do měst
které mě tvoří

říct ti mé úplně největší přání
a zeptat se na to tvoje

a taky že jsem ti lhala pokaždé
když chtěla jsem abys mě nechal být

možná ti povím příští léto
všechno co jsem ti nestihla říct
Tipů: 6
» 15.08.15
» komentářů: 5
» čteno: 751(13)
» posláno: 0


» 16.08.2015 - 00:01
ttragelaf
krásné
» 16.08.2015 - 08:33
ST
» 16.08.2015 - 14:31
nebývale nebývalé
zrale zralé

hmmm ... pochvalné zamručení
... a otázka ... jak budeš psát ve třiceti, čtyřiceti ... ?
» 17.08.2015 - 15:14
krizekkk
Líbí. Ale proč zrovna mandarinky Ti připadají egoistické? Mně připadá egoistický kokos, má tvrdou palici. :-)
» 17.08.2015 - 18:49
krizekkk: to je tou jejich mimikou :)

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: jen někde v představách | Následující: pukliny pod háčkem

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.