Sonet příliš upřímné kartářky

Sonet
» autorka: Maura
Nechápu, že se tak trýzníte.
Tak vám nezavolal, SMS neposlal!
Možná, že po něm moc šílíte,
možná, že se vaší lásky bál.

Nechápu strach, co kalí vám zrak.
Karty jsou samý prolhaný blud.
Jak snadno z lásky udělat vrak!
Copak nemáte před sebou stud?

Karty lžou! Nikdo nemá víc,než vy.
Navíc co je, to pouze do času.
Užívejte milujte všechny dny.
Propleťte si své květinky do vlasů.

Nechápu, proč pustošíte své nitro.
Co vás to jen, madam, zrovna dnes chytlo?
Tipů: 6
» 14.08.15
» komentářů: 3
» čteno: 701(11)
» posláno: 0
Ze sbírky: Nevinnosti


» 14.08.2015 - 19:54
ST
» 14.08.2015 - 22:14
inspirující
» 13.02.2017 - 14:58
tiché ST...

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Tajný vzkaz | Následující: Podzimní lásky

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.