Předčasný dárce

Prvotina...
» autor: Ian
Chett Fleming zaplatil vousatému taxikáři, přeběhl pustou silnici a zastavil se vedle informační tabule pro turisty. Bezmyšlenkovitě si upravil kostkovanou kravatu a po několika minutovém váhání přistoupil k dokořán otevřeným dveřím. Bezradně přešlapoval na místě, dodávajíc si odvahu pohledem na motivační billboard s Arnoldem Schwarzeneggerem. Naposledy se rozhlédl po ulici, nejistě se zadíval na Arnoldův zdvižený palec a prošel dveřmi.
Octl se v podlouhlé hale, stojíc na černo-býlích dlaždicích, uspořádaných do šachovnicového vzoru. Snažil se ignorovat erotické fotografie na stěnách a oči se rozhodl nekompromisně upírat na špičky zaprášených bot. Zatímco tam takhle stál – jako žáček před ředitelnou – začal si uvědomovat jak směšně zde jeho chování působí. Spermatem pokryté ženy na fotografiích dávaly jasně najevo, že zde není místo pro stud. Lidé ho měly nechat pěkně venku, zaplnit jím prázdný kelímek od dietní coly a zahodit ho do popelnice. Nebylo pochyb, že jakmile člověk stoupl na mramorové dlaždice a upřel zrak na jednu z vyloženě nechutných fotografií, svlékal kostým seriózního maloměšťáka a s vrozenou neochotou ho vyměnil za kostým schizofrenního erotomana. A přesto se Chett nedokázal do toho kostýmu nasoukat, aniž by mu z něho nevylézalo panděro studu a v hlavě se mu nerojily myšlenky na okamžitý útěk.
S povzdechem, vzpomínající na Arnoldův sebevědomí výraz, Chett opatrně zvedl hlavu, aby přinejmenším obhlédl terén. Recepce stála vedle zanedbaného bufetu, nedaleko širokých kabinek s těžkými, saténovými závěsy. Za poškrábaným pultem se strojeně usmívala nahá žena. Seděla nehnutě nebo se o to alespoň snažila. Chett si všiml, že sebou čas od času lehce škubla a tváří se jí mihl těžko definovatelný výraz.
Opět sklopil oči, zaplašil Arnoldův nesouhlasný pohled a s pocitem naprosté rezignace zamířil k recepci. Pult nebyl zrovna vysoký a proto zahlédl ženin do hladka vyholený klín. A to nebylo kupodivu vše. Ukázalo se, že žena sedí obkročmo na otočné židli a mezi stehny jí bzučí bleděmodrý vibrátor, připevněn na okraj masážní destičky. Chett vyděšeně zvedl oči. Arnold ne. Teď se pro změnu Chettova utrápená očka musela dívat na obrovská ňadra s naběhlými bradavkami. „Chtěl bych darovat sperma,“ slyšel svůj ochraptělí hlas a cítil, jak se zmíněný produkt jeho mužnosti dere ze ztopořeného penisu a vytváří na béžových kalhotách stále se rozšiřující skvrnu.
„Jistě,“ zamumlala žena a rovněž vyvrcholila.
Tipů: 0
» 05.04.15
» komentářů: 3
» čteno: 1368(13)
» posláno: 0


» 05.04.2015 - 16:45
Adama
A sakra.
» 05.04.2015 - 18:24
Guanti Rosi
Dobře napsáno a zapeklitá situace. :O) Teď aby šel na OO a vyřešil to jako mr. Bean. Vyprat v umývadle a sušit u sušáku na ruce. :oD ST
» 06.04.2015 - 09:57
Přesně tak :)

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Boží plán II | Následující: Opuštěná zastávka

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.