Na špičce nože trocha pepře
už se to páchá
» autor: Kajuta |
Na špičce nože
trocha pepře
a slzám přístup neodepřen
To máš, panáčku, za to
že se otáčíš za každou cibulovou sukní
Gurmánské noty
pozor na vysoký tóny přesolení
Vařečka
mezi řečí kroků
jarový křídla do tlumoku
Dynamit chilli tri+nitro
rozpálí po čertovsku nitro
A slečna Oregana Sličná
s nádechem svého exotična
Flamenco ohně na sporáku
chutě a vůně v prchlém mraku
Nad zlato soli jak se říká
už se to páchá
pro Jiříka
trocha pepře
a slzám přístup neodepřen
To máš, panáčku, za to
že se otáčíš za každou cibulovou sukní
Gurmánské noty
pozor na vysoký tóny přesolení
Vařečka
mezi řečí kroků
jarový křídla do tlumoku
Dynamit chilli tri+nitro
rozpálí po čertovsku nitro
A slečna Oregana Sličná
s nádechem svého exotična
Flamenco ohně na sporáku
chutě a vůně v prchlém mraku
Nad zlato soli jak se říká
už se to páchá
pro Jiříka
Tipů: 24
» 25.01.15
» komentářů: 14
» čteno: 729(18)
» posláno: 0
» nahlásit
» 25.01.2015 - 16:46
že ty jsi Jiříku ulovil zvláštní krmi
ochutnáš-li, budeš rozumět řeči zvířat
raz dva tři
valčíček vařeček...:-)
ochutnáš-li, budeš rozumět řeči zvířat
raz dva tři
valčíček vařeček...:-)
» 25.01.2015 - 16:58
básněnka:
Raz dva tři
syp syp syp
Tak to má být
S valčíkem
žďib žďib žďib
gurmánskej hit :))) díky za besedu
Raz dva tři
syp syp syp
Tak to má být
S valčíkem
žďib žďib žďib
gurmánskej hit :))) díky za besedu
» 25.01.2015 - 17:00
Kajuta:
a přisyp další koření
život prej není setmění
jen se mění:-)
dobrou chutí k obeplutí
láska prej chutá nejlíp na kari
a přisyp další koření
život prej není setmění
jen se mění:-)
dobrou chutí k obeplutí
láska prej chutá nejlíp na kari
» 25.01.2015 - 17:27
Tak ta je doST pěkná, škoda, že ses nevyvaroval zde oblíbeného nešvaru zdůrazňování textu a úlet k hovorovému jazyku bez důvodu (vysoký, jarový)
Přesto ST*!
Přesto ST*!
» 25.01.2015 - 18:53
Panáčku tančící s vařečkou, roztočen cibulovou sukní k slzám, exotika barevná jak chilli, jen pepře na špičku nože a sůl i zlato zasloužené a ohnivé chuti plná miska budiž ti odměnou gurmánskou! :-)
Jen tak dál a hodně zdaru, maso, cibule a paprika, toť nová radost Jiříka :-)) palačinky budou příště? ;-)
přimíchám ti s radostí do pokrmu ST+Z ;-)
Jen tak dál a hodně zdaru, maso, cibule a paprika, toť nová radost Jiříka :-)) palačinky budou příště? ;-)
přimíchám ti s radostí do pokrmu ST+Z ;-)
» 26.01.2015 - 16:51
krizekkk
Vařím nerad, ale Tobě ST. :-)
» 02.02.2015 - 16:55
Copak mi to děláš, začalo mi kručet v břiše a to tu mám toho tolik ke čtení... :-))
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: pro (ne)pořádek v pohádkové gramatice aneb nějaký to mlází | Následující: kvartýr nachystal na okně