Dvě básně .

...
» autor: kavec
***


Bylo ticho
Oboustranné ticho
A pootevřené rty jako
Odlétající černé vlaštovky
Smutně mávaly svou
Naučenou prostořekostí
Tomu tichu
Co nás v sobě stravovalo
S drzostí podvádějícího hráče ...


Který už dávno věděl
že vzpomínky zmizí jak dým
Nesoucí na křídlech
ubývající lásku ...



***



mlčení věžních hodin
kam se ztrácíš ?
bělobou mlhy zasažená
vzdálená vzpomínka
na ňadra co uplývaly
od dlaní
jak durmanová sklínka
v temnotě
posmrtné masky ...



jako by někdo bloudící
pozoroval tvou nahotu
vyhaslýma očima
přes rozbité okno
milencova toužení ...



***
Tipů: 22
» 16.01.15
» komentářů: 11
» čteno: 643(13)
» posláno: 0


» 16.01.2015 - 09:21
.
když mě něco zasáhne svou hloubkou
jsem potichu a nasávám do sebe
jako nádhernou muziku
však tady ti to musím napsat Jiříku
abys věděl
.
ST !!!
» 16.01.2015 - 09:29
ST
» 16.01.2015 - 10:28
ST***
» 16.01.2015 - 13:20
Potihoučku dávám ST
Krása
» 16.01.2015 - 14:13
Jirko....to je moc pěkné...ST...
» 16.01.2015 - 14:59
krizekkk
NiternoST
» 16.01.2015 - 17:43
poetické .) ST
» 16.01.2015 - 22:26
2 tipy
» 17.01.2015 - 17:01
Krásné...
ST
» 18.01.2015 - 10:10
krásná a smutná
jenže život není kutna
ani mnich...nežít , to je myslím další hřích
» 21.01.2015 - 18:04
Ze dna Tvé duše vím, že přišla... a touto cestou zdravím... mám život trochu v obrátkách, ale nestěžuju si, snad jen na to, že na libres chybí čas... Jinak jsem spokojená a kdyby to tak zůstalo, budu ráda... Najdu si chvíli a písnu víc, zatím pa Janík :-)

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
« jméno
« heslo
» Registrace
» Zapomenuté heslo?
online
1 skrytých [1]


© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.