sněhové haiku

tak jsem napsal dalšík pár řádek v duchu mé už oblíbené (ne)soudržnosti.snad se bude líbit :)
» autor: pavel 3,14159
hrdý samuraj
skládá padající báseň
kovu a ledu

naše osudy
klidně si plují vzduchem,
každý jiný jest

čisté myšlenky
šeptají při dopadu,
svou tichou píseň

měsíc v úplňku,
odlesk mince ve vodě,
vodě bílé temnoty,
vzkaz našich předků

do bílých stromů
bude navždy zapsán vzkaz
Zenového klidu

věnováno mému malému osudu ,dopadnuvšímu na mou dlaň.
Tipů: 16
» 06.01.15
» komentářů: 8
» čteno: 744(20)
» posláno: 0
Ze sbírky: haiku


» 06.01.2015 - 21:06
1
st za ten zen
Zen;-)
» 06.01.2015 - 21:06
1
ge
» 06.01.2015 - 23:26
neotřelé
» 07.01.2015 - 00:54
Do bílých stromů vzakzy píší sněhové vločky a Culík má z té krásy venku obě čočky:-), bulvajze mu padají z té parády :-)
» 07.01.2015 - 03:23
Líbí, líbí
ST
» 07.01.2015 - 07:31
i když mám raději rýmované,
tahle je skvělá! ST
» 07.01.2015 - 11:33
biologický žár
oheň bez dýmu
spálí na uhel bábovičky...
» 13.03.2015 - 02:57
Inspirativní :D

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: moment | Následující: o samotě

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.

Ostružina

Zábavný blog plný fotek nejen o bydlení, dekoracích, zahradě.