V myšlence toho Sonetu

není to sonet
» autor: radek oslov
Ve své příští beznaději
říkal jsem v ozvěnách
Shakespearové sonety
na které usedá prach
Jen jim žaluji
Jen jim asi Nerozumím
proč?tolik,tolik varují
já svá křídla rozlepím
jen abych mohl říct
jen abych mohl v tobě číst
vykládat zpaměti
další zhmotnělé rýmy
co tak samy
mlčí v časoprostoru
Krale Leara
či s pokorou Hamleta
na scéně divadla
V myšlence toho...
/Krásného Sonetu/.
Tipů: 4
» 29.11.14
» komentářů: 2
» čteno: 489(8)
» posláno: 0


» 29.11.2014 - 22:30
Ach... Na Shakespera, že sedá prach?
to dříve vyschne pramen Nilský
povidal Hilský;-)
» 29.11.2014 - 22:32
a

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: soumrak tváří | Následující: Mlčela Atlantida

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.