I báseň jednoho snílka...

ticho znám..
» autor: radek oslov
Své cesty mlčící vteřiny
ty slova z namodralé hladiny
a v každém svíčka hoří
kdo se rýmům dvoří
dálka je krajina
blízkosti i dálka
tak vše začíná
I báseň jednoho snílka.
Tipů: 4
» 21.11.14
» komentářů: 0
» čteno: 503(8)
» posláno: 0


Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Já hledám tvé jméno | Následující: Naslouchám samotě...

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.