Sonet o choutkách

» autor: snecek
Prostírám květy na louce
s velkou duší romantika.
Čeká mě tu dnes promoce
z milování, jak se říká.

Dívka krev a mlíko se svlíká.
Padám před ní na kolena,
že až z toužení štěstím vzlykám.
Láska je věc zatrolená.

Z pole slyšíme zachrochtání.
Mohu si sáhnout? – přihlouple se ptám.
Zlíbám tě celou moje paní.
Náhle se zjevil štětinatý kmán.

Ó bílá ňadra… můj ty světe,
jsou rozsápána od prasete.
Tipů: 4
» 09.11.14
» komentářů: 5
» čteno: 594(8)
» posláno: 0


» 09.11.2014 - 09:12
ten konec mne dostal:-)
» 09.11.2014 - 14:12
To je kameňák... ;-)
T
» 09.11.2014 - 15:18
básněnka a lilith, je to stavěné do sonetu... díky za kuk
» 10.11.2014 - 19:25
krizekkk
Trošku morbidní. Ale jen maličko. :-)))
» 13.11.2014 - 19:56
krizekkk: Ale ne, jen obrat k horšímu. .)
dík

Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
Předchozí: Sonet o volání vlka | Následující: Sonet o věštění

© 2011 - 2024 libres.cz | Webdesign & Programming || PREMIUM účet za povídku
Ceske-casino-online.cz

Online hry zdarma.